Ons verhaal – Fresh on Wheels by Meatless Farm

Ons verhaal

In 2016 begon Morten Toft Bech met The Meatless Farm. Betrokken bij gezondheid, het milieu en dierenwelzijn wilden hij en zijn jonge gezin hun vleesconsumptie graag verminderen, maar ze ontdekten dat er een gebrek was aan smakelijke en inspirerende plantaardige opties.

Alles draait om smaak

The Meatless Farm is pionier op het gebied van textuur en smaak. Ons team van chef-koks en voedingsdeskundigen zijn niet alleen experts, ze zijn toegewijd aan het maken van verse plantaardige vleesalternatieven die vooral heerlijk smaken. De smaak zit in het detail.

Liefdevol gemaakt van planten

We onderzoeken met passie hoe planten kunnen worden gebruikt om nieuwe en opwindende smaken te creëren. Onze chef koks experimenteren voortdurend met nieuwe ideeën en onze leveranciers werken samen met boeren van over de hele wereld om ervoor te zorgen dat we ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruiken.

Dat alles heeft nu geresulteerd in de gloednieuwe kant-en-klare vegan maaltijden die zijn gebaseerd op de heerlijke, spannende keukens die je aantreft op foodtruck festivals. Eet smakelijk!