Voordelen | Fresh on Wheels – Fresh on Wheels by Meatless Farm

Voordelen

Onze missie is om smaakvolle gerechten te maken die 100% plant based zijn zonder toevoegingen. Elke dag lekker en gezond eten met een positieve impact.

Bevroren
We vriezen onze maaltijden direct na het koken in. Dit is de beste manier om vers voedsel te bewaren. Door de maaltijden in te vriezen, blijven de smaak en voedingsstoffen behouden. Onze maaltijden zijn daardoor verser dan de maaltijden die je in de koelkasten van supermarkten aantreft.

 Bewaarinstructies

Je kunt onze maaltijden tot zes maanden bewaren in je vriezer (bij -18 graden C). Eenmaal ontdooit kun je ze niet weer opnieuw invriezen.

 
Vol met groente
Elke maaltijd bevat minimaal 200 gram groenten en 50% van de dagelijkse voedingswaarden.

Voedings- en allergeneninformatie
Deze informatie vind je op de productpagina (klik gewoon op de maaltijden die je lekker vindt).

 Afmetingen verpakking
15 cm x 20 cm x 5 cm

 100% Recyclebaar
Al onze verpakkingen zijn volledig recyclebaar. Haal simpelweg de plastic beschermlaag van de verpakkingen en scheid het karton alvorens de verpakking weg te gooien.

 Bezorginformatie
Wanneer je voor 13:00 bij ons bestelt, wordt jouw bestelling de volgende dag geleverd via Vers & Fijn! Bestel je via flitsbezorger Flink? Dan wordt jouw bestelling binnen 10 minuten geleverd.

 Bezorgen jullie overal in Nederland?
Via de webshop bezorgen wij momenteel in Nederland vanaf 4 maaltijden. Wij rekenen geen bezorgkosten. Als je in Amsterdam woont is het mogelijk om via Flink één losse maaltijd te bestellen.

Betaling
Je kunt betalen met iDeal, PayPal of creditcard.